El període de votacions ha finalitzat.
Mas El Lladré
Mas el Lladré és una petita explotació agroramadera, la qual alterna l'activitat ramadera de producció de llet amb l'elaboració artesanal dels derivats de la llet, en especial formatges.Hem obtingut premis al Concurs de Formatges de la Seu d'Urgell, al Lactium de Vic i al World Cheese Awards d'Anglaterra. També oferim la possibilitat de visitar les nostres instal.lacions de la masia a les Llosses
Vots actuals:
62.15% (941)
       
       
Jordi Caballeria-Editor
Apassionat de les noves tecnologies es refugia en les antigues per a retrobar l’essència de l’home, si és que és possible encara. Traductor de professió, a través de la seva empresa, Caballeria TASL, es dedica des de fa més de tres dècades a la traducció tècnica especialitzada de documentació de materials relacionats amb les tecnologies digitals.

La seva editorial, l’Editorial Digital NEUROSI, promou des de fa sis anys la publicació tant en paper com en format digital d’obres d’autors locals per donar-los a conèixer i divulgar d’aquesta manera els valors de la comarca a través de les seves obres.

L’Editorial Digital NEUROSI, publica obres amb regularitat a través d’iTunes Store i Amazon Kindle. Realitza presentacions de llibres i convoca periòdicament un concurs de relats eròtics per potenciar la literatura en general i l’eròtica en particular.
Vots actuals:
35.4% (536)
       
       
Foneria Ripollesa
Foneria Ripollesa S.L. és una empresa especialitzada en la fosa de tota classe de peces d'alumini amb sorra que es conneix com a fundició verda. Fundada en 1973 per Francesc Pou Matas, Actualment l' empresa està gestionada per Enric Barros, que la dirigeix des de l' any 2010, mostrant com una activitat tradicional, amb una bona gestió, pot ser competitiva en l'actualitat.
Vots actuals:
2.44% (37)