El període de votacions ha finalitzat.
A partir de les presentacions populars de candidatures, el jurat escollira el premi a una trajectoria el dia de la Gala del Ripollès Liders 2016
Ramon Serrador
Ramon Serrador de forma discreta ha liderat tota una generació de persones grans des del Club Casal dels Avis de Ripoll, com a president i com a membre de la Junta els darrers anys, ha contribuït a fer més dinámica i més activa l'etapa de jubilació de moltes persones. Des de viatges fins al tradicional quinto setmanal, berenars i sortejos, manualitats i excursions.... és un no parar.
 
       
       
Salvador Carrera i Comes
Ha estat alcalde de Ribes de Freser , President de la Diputació de Girona,diputat al Congrés de Madrid i senador. La seva acció política, tot i havent participat aspectes d'estat com la comissió del procés de conversió monetària a l'euro, sempre ha tingut present l'impuls per a la comarca del Ripollès .En la seva dilatada acció política, també destaca la creació de la Universitat de Girona
 
       
       
Elèctrica Vaquer
L'any 1892, amb la posada en marxa de la central elèctrica de sant Quintí, Elèctrica Vaquer de Ripoll inicia la seva trajectòria que l'any 2017, ha arribat a complir 125 anys. Aquesta empresa de servei ha vetllat pel benestar dels ripollesos durant més d'un segle. A més del subministre d'electricitat Elèctrica Vaquer té a disposició de les escoles i vistants d'un museu de l'electricitat.
 
       
       
Miquel Parés
És un exel.lent fotògraf de Ripoll amb trajectòria brillant en fotografia artística. Ha obtingut el màxim guardó dels prestigiosos premis LUX de fotografia i en altres ocasions ha conseguit també segon i tercer lloc. Autor de nombroses fotografies per a publicacions i recentement va fer donació del fons del seu pare, també conegut fotògraf, Manel Parés, a l'Arxiu de l'Ajuntament de Ripoll.