El període de votacions ha finalitzat.
Comissió de Festes de Queralbs
Som un grup de joves de Queralbs que ara fa tres anys vam posar en marxa la Comissió. L'objectiu principal era fer una Festa Major atractiva i engrescadora per a tothom. Ben aviat ens vam adonar que també hi havia feina a fer durant la resta d'activitats de l'any. I aquí estem!! Organitzant i col•laborant en la majoria d'actes per tal de donar vida al nostre poble. Us esperem per Festa Major!!

> vídeo
Vots actuals:
75.03% (1800)
       
       
Jordi Colomer Sellas
La candidatura d'aquest ripollès es presenta com a exemple del valor de joves ripollesos en l'àmbit professional. Aquest jove enginyer que actualment treballa per una prestigiosa empresa aeronàutica de Gran Bretanya, lluita per assolir els seus reptes professionals a Europa, portant sempre el nom de Ripoll com a carta de presentació. I sempre que pot ve a celebrar les festes més assenyalades
Vots actuals:
22.8% (547)
       
       
VALLFOJOVE
VALLFOJOVE, és el col.lectiude joves de Vallfogona de Ripollès. la seva activitat durant l'any és decissiva en mantenior el dinamista i l'activitat d'aquest poble que amb pocs habitants sobresurt per l'organització dels actes d'aquesta entitat, La seva candidatura respon al coneixament de les activitats que fan els jovesn per mantenir vius els petits pobles de la comarca.
Vots actuals:
2.17% (52)