El període de votacions començarà a partir del dia 15 de desembre.Recorda que només els usuaris registrats poden afegir candidatures, votar i participar.
Natàlia Andreu
La Natàlia Andreu és l'exemple perfecte que amb esforç, dedicació i constància es poden assolir, sempre, els objectius. Ha aconseguit ser campiona d'Europa i del Món amb el Club Patinatge d'Olot. El treball constant i l'esforç són sinònims de la trajectòria esportiva d'aquesta ripollesa.
 
       
       
Unió Esportiva Campdevànol
La U.E. Campdevànol va ser fundada, segons els documents consultats, durant la primavera de 1919 per una colla d'amics. El seu terreny de joc era, en aquells moments, el camp de La Farga Casanova. La seva activitat ha perdurat durant un segle, que s'acompleix aquest any, essent un dels clubs de futbol referents a la comarca del Ripollès fins a dia d'avui.
 
       
       
Jovent Actiu santjoaní
El JAS de Sant Joan de les Abadesses és un grup de jovent que impulsa diferents activitats a la vila. Destaca per dur a terme l'Entrevoltes, els concerts gratuïts a la plaça per la Festa Major, des de ja fa molts anys. Enguany van celebrar també el cinquè Carnaval d'Estiu i fan diverses festes a l'Escorxador durant tot l'any. La festa és sinònim del JAS a Sant Joan.