El període de votacions ha finalitzat.
Casimiro Murillo
Aquest veterà atleta de 87 anys, ha participat en totes les 39 edicions de la Mitja Marató de Ripoll.Ha estat guanyador , en la categoria de veterans, d'algunes de les maratons en les que ha participat a Barcelona, Sant Sebastià, Saragossa, Sevilla i València. Participa en totes les proves de veterans que es fan a la comarca. Una il.lusió és participar en la 40èna edició de la Mitja de Ripoll 2018
Vots actuals:
58.62% (1380)
       
       
Raid Hípic de Ripoll
El Country Club Hípic del Ripollès és l'encarregat d'organitzar aquesta nova edició del Raid del Ripoll. Aquesta competició , coneguda també, com el Raid del Compte Arnau, ha complert 20 anys i és un referent de les proves eqüestres de Catalunya. Durant dos dies es recorren els 144 quilòmetres També hi ha la prova més curta que, es disputa al llarg d'una sola jornada. Els participants provenen de diferents països hauran de completar 86 quilòmetres,. La prova suposa una gran projecció pel Ripollès.
Vots actuals:
40.06% (943)
       
       
RIPOLL MOTOR CLUB
El Ripoll Motor Club celebra al llarg del 2018 el seus 50 anys de trajectòria de la seva època actual. Un club promotor del Trial del Gall, Trial de clàssiques, l'Àrea de Trial de Ripoll i el Centre de Tecnificació Talents amb la Federació Catalana de Motociclisme. Un club preocupat pel medi ambient, la dormació ia preservació dels valors dels territori.
Vots actuals:
1.32% (31)