El període de votacions ha finalitzat.
Ripollès Rugby Club
El Ripollès Rugby Club és un equip creat l’any 2013. Actualment, el seu objectiu és fer difusió d’aquest nou esport a dins a la comarca, així com també el repte d’assolir diferents categories. A més a més, es pretén fer encara més ressò d’aquest esport amb una acció social al i pel poble i fer difusió dels valors que es promouen en aquest esport a la gent de la comarca.
El Ripolles R.C no només és esport, sinó també solidaritat. S’organitza un sopar i un concert solidari on el club col·labora amb la Fundació Movember en benefici de les malalties masculines i també l’Oncolliga.
Vots actuals:
83.3% (1327)
       
       
Emmona
L'Ultra Trail de l’Emmona és una prova de llarga distància per Alta Muntanya, amb més del 40% del recorregut està per sobre dels 2.000 metres i arribant als 2.914m del Puigmal.

L'Ultra Trail son 129,54 km amb 10.194 metres de desnivell positiu i 20.388 metres de desnivell acumulat.

Un terreny espectacular per si mateix, en unes condicions climàtiques que poden ser molt difícils, calor, vent, fred, pluja, neu,...

Una prova on és imprescindible un perfecte entrenament físic i mental. L’Emmona és molt més que anar a córrer unes hores per la muntanya, és sentiment, és patiment, és il·lusió i frustració, és arribar al límit de les nostres possibilitats i descobrir el nostre autèntic potencial.
Vots actuals:
14% (223)
       
       
Ripoll Motor Club
El Ripoll Motor Club és una entitat esportiva catalana dedicada al motociclisme amb seu a Ripoll. Organitza l'Obert de trial de Ripoll, puntuable per al Campionat de Catalunya de trial, el Trial de Clàssiques i Trial del Gall, puntuable per a les Copes de Catalunya i d'Espanya de trial clàssiques. L'any 2016 ha portat al centre de l'Aveel centre de formació per a joves pilots Talents Trial
Ripol
Vots actuals:
2.7% (43)