El període de votacions ha finalitzat.
TAMPOGRAF RIPOLL
Decoració tècnica de peces industrials.
Tampograf és qualitat, eficàcia i experiència!
Tampograf és una empresa de serveis, especialitzada en el marcatge i decoració de qualsevol tipus de producte, mitjançant tècniques d'impressió com la tampografia, serigrafia i termo impressió. L'experiència de més de 20 anys en el marcatge de peces tècniques industrials i articles promocionals ens avalen, oferint a tots els nostres clients una garantia de qualitat, eficàcia i compromís en tots els nostres processos.
Vots actuals:
52.47% (563)
       
       
Pirinat
PIRINAT, igual que abans VEDELLA ROSADA, és la marca que dóna nom a la carn ecològica del Ripollès; criada i distribuïda a través de l'empresa familiar CARNS DE CONFIANÇA S.L.
Aquesta empresa, neix l'any 2005, de la mà de l'Enric i el Raimon i actualment està impulsant una forta ampliació del negoci a través de les noves instal·lacions que s'estan construint a Campdevànol.
Vots actuals:
41.01% (440)
       
       
Artesania Pirineu, S.L.
És una empresa de Ripoll dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes per a la decoració de la llar. però,poc a poc , s'ha especialitzat en la producció de motllura per a quadres, marcs de fotografies, miralls i teles, així com en la impressió digital. L'any 2016 ha consolidat la seva expansió amb una nova fàbrica al polígon de la Colònia Llaudet de Sat. Joan de les Abadesses
Vots actuals:
6.52% (70)