El període de votacions ha finalitzat.
Vins Guillamet
Des de 1883 Vins Guillamet han estat tot un refernt en el sector del vi a la comarca. La botiga és un dels llocs més importants d'aquest establiment ons'hi poden trobar una gran varietat de vins de totes les denominacions d'orígen . L'acció de Vins Guillamet l'any 2017 destaca per l'adquisció del celler el Bocoi de Ripoll, que suposa mantenir l'activitat comercial al centre de la vila.
Vots actuals:
54.32% (1699)
       
       
PASTISSERIA PUJOL
Aquest establiment de Camprodon ha complert 115 anys de trajectòria. Els seus actuals propietaris , en Josep i la seva filla Anna, han fet un restauració de la botiga respectant l'estètica original i utilitzant materials d'època pero alhora dotant-la d'uns equipaments d'ultima generació. La qualitat dels seus productes fa que la pastisseria del carrer València, sigui un dels atractius de la vila
Vots actuals:
41.78% (1307)
       
       
Ski and mountain
És un establiment especilaitzat en equipaments d'esports de muntanya i esquí amb totes les seves modalitats. Tot un referent enoferta en productes de primeres marques s'ha destacat per l'oferta a través d'on-line i els serveis complementaris d'assessorament i de guien en senderisme i de la via ferrada de Ribes. A banda també coordina la formació en diferents pràctiques dels esports que promociona.
Vots actuals:
3.9% (122)