El període de votacions ha finalitzat.
9Moble
Som una empresa que es dedica a la comercialització de mobiliari, complements, descans i decoració. Proporcionem als nostres clients una àmplia varietat d’estils i l’assessorem, perquè pugui triar els mobles i acabats que millor s’ajustin al seu espai i a la personalitat que desitja projectar.
El nostre personal està format per un excel·lent equip d’assessors de venda, sempre disponible per ajudar amb la millor selecció de mobiliari, d’acord al seu estil, espai i pressupost.
Els nostres productes són mobles dissenyats i construïts amb qualitat, pensats per a ser funcionals i bells, tant per a llocs oberts com tancats.
Vots actuals:
56.01% (8014)
       
       
Celler El Bocoi
Aquest petit celler funciona des de l'any 1986 i des de llavors i fins a l'actualitat, la seva evolució ha estat espectacular, modernitzant-se i adaptant-se als nous temps sense perdre l'essència de l'antiguitat que hi té lligada. L'actual propietària, que està al capdavant del comerç des de l'agost de l'any 2013, ofereix un tracte de simpatia i professionalitat, obsequiant-nos amb la proximitat, confiança i calidesa que ha de diferenciar i desmarcar el petit comerç. En definitiva, un celler petit però molt competitiu i carregat d'encant, que esperem tingui una trajectòria d'encara molts més anys.
Vots actuals:
40.88% (5849)
       
       
Formatgeria Palou
Formatgeria Palou de Campdevànol és una explotació agrària de cabres payoyes que està excelint en els darrers anys per la seva producció de formatges i productes làctics de qualitat.
La seva venda com a comerç de proximitat ha estat premiada amb la medalla de plata al millor iogurt artesà del Pirineu.
Vots actuals:
3.12% (446)