El període de votacions ha finalitzat.
ANNA DE VENTOLA
El restaurant Anna de Ventolà es troba ubicat en un paratge excepcional, en plena natura. Podreu gaudir de tot el sabor de la cuina casolana: carns guisades i a la brasa, fusta d'embotits del país, etc. La seva proposta ha estat distingida per prestigiosos gastrònoms com el grup "cinc a taula" de la vanguardia. la presència a Ventolà l'ha convertit en un punt de visita obligada a la Vall de Ribes.
Vots actuals:
56.65% (10218)
       
       
CAN MUSIQUES de Setcases

Desde fa més de 50 anys en ple centre del poble de Setcases, concretament en la Plaça Major, hi ha el RESTAURANT MUSIQUES. Ha estat el restaurant que més visitants ha portat al poble, ara consolidat com una vila d'interès turístic. Antigament era el cafè de poble. Actualment es un restaurant amb capacidat per unes 250 persones amb una àmplia carta de plats de la cuina tradicional.
Vots actuals:
43.19% (7790)
       
       
Hotel La Coma
Hotel La Coma, de setcases, ha compert 50 anys. Aquest hotel rural en el prinineu ripollès ha estat un element destacat en la promoció turística de la zona amb una acció permanent de millora dels seus serveis i instal.lacions per atendre amb la màxima confortabilitat pels seus clients.
Vots actuals:
0.17% (30)