El període de votacions ha finalitzat.
Alberg Ruta del Ferro - Sant Joan de les Abadesses
Aquest equipament creat per a ala promoció del turisme sostenible, ha complert 10 anys. Un equipament que ha estat un gran ambaixador de la comarca i que l'any 2016 ha acollit un simposi internacional dels albergs a Europa. L'Alberg està plenament integrat en el Parc de l'Estació, una zona d'esbarjo de natura a peu de la via verda La Ruta del Ferro i el Carbó. Té una capacitat de 86 places.
Vots actuals:
54.3% (612)
       
       
Estiulaventura
Estiulaventura és el projecte turístic impulsat per en Jordi Renom i Jordi Masdeu a la Vall d'Estiula que ha suposat la construcció d'un parc d'aventura (amb la tirolina més gran de Catalunya) que ha ajudat a diversificar el turisme comarcal, amb una activitat pionera i novedosa al nostre territori amb absolut respecte envers l'entorn natural.

> vídeo
Vots actuals:
25.38% (286)
       
       
El Mariner
Exclusiva casa pairal del segle XVIII en ple Pirineu per gaudir i celebrar amb la família i amics. Situada a Sant Pau de Segúries s'ha convertit en un referent per atraure turisme d'arreu del món amb uns allotjaments únics i la possibilitat de gaudir de caterings de qualitat que generen també una activitat per altres empreses de la comarca i dels productes propis de la terra.
Vots actuals:
20.32% (229)