El període de votacions ha finalitzat.
Can Pastoret, granja oberta aexperiències familiars
Can Pastoret és una masia de muntanya situada a Molló, a la falda dels Pirineus. Es dediquen a la cria ecològica de vaques, eugues i cabres, i també a la producció ecològica de trumfes de la Vall de Camprodon i farratges. Actualment han decidit obrir les portes a experiències rurals per a tota la famíiia perquè pugueu descobrir el dia a dia del bestiar i gaudir d’un entorn incomparable.Es pot escollir entre una visita guiada a la masia més àpat (dinar o berenar). També hi ha l'opció d'anar a veure el bestiar a la muntanya fent una petita excursió.
Vots actuals:
45.17% (875)
       
       
ESPAI RAMA
El projecte Espai Rama neix de l’ambició i la necessitat de reinventar l’Hostal de Rama, respectant i preservant les arrels, però adaptant l’espai en un entorn immersiu i suggestiu, per tal que el principal objectiu sigui crear una experiència viva mitjançant l’art i la gastronomia local. Espai Rama és un parc d’art i lleure on la història, l’art, la gastronomia, la natura, la sostenibilitat, la cultura i l’oci, conviuen en un entorn rural com a elements principals per a un projecte comú. Una masia catalana convertida en un lloc únic i original, on es pot gaudir de l’entorn dels Pirineus i al mateix temps aprendre i valorar els productes de proximitat i ecològics..
Vots actuals:
34.33% (665)
       
       
Olga Soler, Cakies & Cookies
Olga Soler, Cakes & Cookies ofereix una nova opció en sel sector de la pastisseria artesanal Ripollès. Pastisssos, galetes i bombons , entre d’altres productes, fets artesanalment de manera personalitzada que a més de gaudir de molts sabors, permeten també que el client pugui triar amb tots els detals com posen ser les les seves postres desitjades, sempre amb l’assessorament i la creativitat de l’Olga
Vots actuals:
20.5% (397)