El període de votacions ha finalitzat.
Ski Club Camprodon
La trajectòria d’aquesta entitat es remunta al 1934 i d’ençà de la seva constitució ha treballat per la pràctica de l’esquí a la vall. Té més de 800 socis i té dos equips oficials de competició. A més, desenvolupa i promociona activitats lúdiques i cultural que ajuden en la dinamització i promoció de la vall de Camprodon.
 
       
       
Angel Rodríguez Méndez (DOE)
Angel Rodríguez Méndez DOE, jugador profesional de dards desde fa mes de 18 anys, representant la selecció, gironina, catalana, y Espanyola, 7 vegades campió d'España 5 vegadas campió d'Europa, 2 vegades Campió internacional, actualment 3 del mon.

Crec que es una bona oportunitat de poder rexoneixer la constancia, y la dedicació, del Jugador Ripolles amb mes tragectoria esportiva.
 
       
       
Club Futbol Ripoll
El Club Futbol Ripoll és un club centenari. Malgrat que la pandèmia els ha impedit celebrar aquesta efemèride, l’entitat continua recollint reconeixements com el que els ha atorgat la Generalitat. Es tracta d’un club que promociona la pràctica del futbol a la capital i que continua oferint fornades de jugadors de casa nostra.