El període de votacions ha finalitzat.
Galetes Birba
Galetes Birba és sinònim de Camprodon. L’empresa té una història que es remunta al segle XIX i que ha convertit aquest municipi del Ripollès en el seu emblema. Les galetes són el producte estrella de la companyia, d’abast internacional. Avui dia, la gamma de productes Birba es compon de diferents varietats, la majoria de les quals es fabricaven ja en els inicis de l’empresa, el 1893.
 
       
       
TENSION TEXTIL (antiga fàbrica tèxtil Botey)
Després de l'incendi ocorregut el 2020, l'empresa tèxtil TENSION TEXTIL va executar una important inversió per a refer la nau i les instal.lacions, i també en maquinaria de nova generació. Ha recuperat i ampliat la plantilla que tenia abans de l'incendi i a més és una empresa productora d'energia elèctrica renovable hidràulica.
 
       
       
Màx Plàstic
Aquesta empresa de Ribes de Freser és l’origen de la companyia Max Grup. Nascuda el 1962 té més de 200 treballadors i es dedica a la injecció de plàstic. Amb una trajectòria sòlida, s’ha convertit en un referent del sector, sempre mantenint el seu arrelament amb el municipi on va néixer.