El període de votacions ha finalitzat.
CAL CORRALER de Gombrèn
Cal Corraler de Gombrèn, és un establiment ubicat a la plaça del Roser (Plaça Major) . Fundada l’any 1930, amb més de noranta anys d’activitat, és un punt neuràlgic tan per als veïns de la població com per visitants, cases de colònies o esportistes, sobretot ciclistes i escaladors. Les germanes Dolors i Mercè Cortacans són la tercera generació d’una de les poques botigues de poble que queden a la comarca. La seva oferta és diversificada en tota mena de productes que els gombrenesos poden necessitar en qualsevol moment, evitant el desplaçament a altres establiments fora del municipi. Els embotits artesans són el producte més destacat d’aquest petit establiment.
Vots actuals:
50.12% (3688)
       
       
XARCUTERIA CAN RUEDA DE RIBES DE FRESER
Un establiment amb una trajectòria de gairebé sis dècades és una dels més emblemàtics de la vila de Ribes de Freser L’aposta dels embotits, per part de dues generacions de la familia Pusó ha servit per consolidar un negoci on el treball del dia a dia és donar-li continuïtat. Es combina una àmplia oferta de gustos pels turistes amb les necessitats dels clients fidels de cada dia. El futur s’encara amb optimisme, segons en David, gràcies a la passió per l’ofici que li van inculcar els seus pares. Entre els reptes, hi ha adaptar-se als hàbits de consum amb especial atenció a les al·lèrgies alimentàries.
Vots actuals:
46.83% (3446)
       
       
Cocuan
Un projecte modèlic on s’assoleixen els objectius de des d’un ofici tradicional s’arribi a un mercat internacional a través de les vendes online. Des del taller artesà en treballs del cuir de Ripoll, els seus productes arriben arreu del món. El seu propietari, Lluís Roldan, a més, ha ampliat les activitats del seu negoci amb una petita editorial de llibres amb temàtiques de ioga o altres, com és l adarrera publicació sobre “-vegetals i txacres-
Vots actuals:
3.04% (224)