El període de votacions ha finalitzat.
Dolors Soy
La Dolors és una ramadera del Ripollès que es dedica al sector de l'oví. Descendent d'una família de pastors, la Dolors a continuïtat el projecte a Mas Llastanosa, l'explotació familiar. Posa en valor la tasca ramadera des de la pedagogia i també el valor de la dona dins d'aquest món.
 
       
       
Enric Cabana
Aquest ripollès es dedica a la ramaderia des de fa una colla d’anys, amb un ramat amb més de 200 caps de bestiar. És ramader ecològic i creu fermament amb el producte de proximitat. Explica el dia a dia amb el compte ‘Les vaques de l’Enric’ i també ha engegat una iniciativa de venda el producte directament al consumidor.
 
       
       
Embotits Costabona
Embotits Costabona és una empresa familiar, amb una trajectòria gairebé centenària, que es dedica a l'elaboració, de manera artesana, de productes cuits, a base de porc i ànec. La companyia, amb seu a Molló, fa productes naturals, de carns seleccionades i segueixen la mateixa recepta que el besavi. Destaquen per cuidar al màxim el procés d'elaboració de cada producte, respectant els temps i la cur