Joan Moret En Joan Moret, ramader de Llanars, va complir el seu somni de criar cavalls seguint la tradició familiar. Va estudiar agrària i va iniciar-se amb eugues de carn i ovelles. Va fundar Mas la Illa i col·labora activament en projectes de promoció de la carn ecològica de Poltre del Ripollès. Ara comercialitza carn de qualitat, un projecte arrelat al territori i al seu estil de vida. |
Vots actuals: |
||
Can Picola Can Picola és una explotació ramadera d’alta muntanya situada a Ogassa, que combina tradició i sostenibilitat. Amb un ramat d’ovelles ripolleses, cabres i vaques de raça bruna dels Pirineus, els animals pasturen a la serra Cavallera a l'estiu i als prats de terres baixes a l’hivern. Es dediquen a la venda de carn de xai, cabrit i reproductors. |
Vots actuals: |
||
Formatgeria Palou És una explotació agrària familiar que, des de 2008, elabora formatges i derivats làctics de manera artesanal. Disposa d’un ramat propi de 100 cabres de raça payoya, que pasturen pels seus camps i són productores de llet de gran qualitat. Amb una producció anual d’uns 1.870 kg de formatge, els principals productes inclouen formatge semicurat, tendre, floc, mató, etc. |
Vots actuals: |
||